Betaalmogelijkheden

Veilig betalen via MultiSafePay

Beschikbare betaalmethoden*:

–       Bancontact/MisterCash, Maestro, creditcards (Visa, MasterCard), PayPal, bankoverschrijving, Sofort Banking, iDEAL. Giropay en Apple Pay.

*We verzekeren je dat al onze betaalmethoden veilig en betrouwbaar zijn, met versleutelde verbindingen om je persoonlijke informatie te beschermen.

 –       De betaling wordt binnen enkele minuten op onze rekening overgeschreven. Dit betekent dat we snel kunnen overgaan tot de verwerking en verzending van uw bestelling, waardoor u uw aankoop spoedig kunt verwachten.

Betaalbevestiging en factuurinformatie:

–       Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een betalingsbevestiging en een gedetailleerde factuur. Deze factuur bevat alle relevante informatie, inclusief de bestelde producten, prijzen, eventuele verzendkosten en betaalinstructies. Daarnaast sturen wij ook een exemplaar van de factuur per post. Zo heeft u een fysieke kopie voor uw administratie en gemak.

–       Voor eventuele vragen of wijzigingen met betrekking tot uw factuur, staan wij tot uw beschikking. Neem gerust contact met ons op voor verdere assistentie.

Terugbetalingsbeleid:

–       Zodra het geretourneerde product is ontvangen en gecontroleerd op conformiteit met ons retourbeleid, zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Dit omvat doorgaans de kosten van het product, exclusief eventuele verzendkosten.

–       We streven ernaar om het terugbetalingsproces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat u spoedig het terugbetaalde bedrag op uw rekening ontvangt. Voor verdere vragen over ons terugbetalingsbeleid staan wij tot uw beschikking. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Vragen?

Onze contactgegevens:

E-mail: contact@uhts.be

Telefoon: +32 3 500 91 34